Co było nowego

Wczoraj 12 czerwca Zarząd SMS na Walnym uzyskał Absolutorium za rok 2018.

Patrz też: "Zapraszamy/ Mokotowskie spotkania".

21 IX 018 od 11-30 uczestniczyliśmy w Niepodległościowym XVI Biegu Br. Malinowskiego nad Dolinką nieopodal szkoły nr 107. Wystartowało 306. biegaczy z sześciu szkół podstawowych i średnich. Na czterech dystansach ukończyło biegi 154. dziewczęta i 152. chłopaków.

Wyniki [str. 3 reportażu].

Zapraszamy na imprezy współfinansowane przez m.st. Warszawę i realizowany w ramach : Programu Młoda Warszawa. Miasto z klimatem dla młodych 2016-2020

Festiwal Grzesiuka patrz Mokotowskie Spotkania w kol. Zapraszamy.

Lipiec 2017. Świetlica Środowiskowa, otrzymała od Wydziału Spraw Społecznych i Zdrowia dla Dzielnicy Mokotów pięć bezpłatnych skierowań na kolonie w drugiej połowie sierpnia b.r.. Jedna dziewczynka otrzymała sponsorowane przez nas i Służewski Dom Kultury skierowanie na kolonie artystyczne p.n. „Wakacje z muzyką i tańcem”, które odbędą się w Spale od 10 do 24 sierpnia.

Walne Zebranie Stowarzyszenia w trakcie obrad w dniu 8 Czerwca 2017 r. przyjęło sprawozdania Zarządu i Komisji Rewizyjnej oraz udzieliło Zarządowi absolutorium za rok 2016.